Ο ΝΙΣΥΡΙΟΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ..!!! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η  ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΗΦΑΙΣΤΙΟΓΕΝΗ ΝΙΣΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΝΗΣ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΩ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ Κ.Κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ....!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ  ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΠΗΛΙΑΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ …!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ …!!!


ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ …!!! .


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΙΣΥΡΙΟΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.:
 ΕΔΩ.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ