Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ …!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …!!! 
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΩ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΗΦΑΙΣΤΙΟΓΕΝΗΣ ΝΙΣΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ....!!!!! 

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ «ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ»......!!!!!

«Βασίλη μου σ' ευχαριστώ. Εσύ όμως όταν εγώ είχα πρόβλημα, μαζί με τη βοήθεια της εκκλησίας με βοήθησες στην Κω και προσφέραμε σε εκατοντάδες ανθρώπους από απέναντι. Κανένα παιδί και κανένας γονέας δεν έφυγε πεινασμένος. Και επειδή γραφείς και σχολιάζεις με θερμά λόγια για μια προσπάθεια που κάνουμε ως Πολιτιστικός Σύλλογος θέλω να σου πω και δημόσια μετά από 5 χρόνια ότι ως Αστυν. Δ/ντης της Κω θαύμαζα το μεγαλείο της ψυχής σου. Σου το χρωστούσα. Και πάλι σ' ευχαριστώ.!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ