ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …!!!!!!


Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, ο δωρητής του Δήμου Καλαμάτας Γεώργιος Κων. Μαντζής, με τη σύζυγό του Μαρία και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Ο Π. Νίκας είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Γ. Μαντζή και διά ζώσης για την πλέον πρόσφατη δωρεά του, η οποία αφορά σε σημαντικό αριθμό επίπλων, με τα οποία θα εξοπλιστούν το Γραφείο Δημάρχου και η αίθουσα υποδοχής, στον τρίτο όροφο του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας. Επεσήμανε δε ότι θα υπάρχει σήμανση, όπου θ' αναφέρεται το όνομα του δωρητή και προσκάλεσε το ζεύγος Μαντζή στα εγκαίνια, τα οποία θα γίνουν μετά από μερικούς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι με δωρεά του Γεωργίου Μαντζή κατασκευάσθηκε, πριν μερικά χρόνια, σύγχρονο δημοτικό κτήριο στο Πλατύ, στη μνήμη των γονέων του Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνας.
Επίσης, η Μαρία Μαντζή πρόσφατα προσέφερε 5.000 ευρώ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

ΔΩΡΕΑ ΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ


Στο πλαίσιο της συνάντησης, ανακοινώθηκε η νέα μεγάλη δωρεά του Γεωργίου Μαντζή στην Τοπική Κοινότητα Πλατέος του Δήμου Καλαμάτας. Όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Νικόλαος Νίκας, ο κ. Μαντζής εξέφρασε την επιθυμία να προβεί στη δωρεά συναρμολογούμενων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, για την προστασία των θεατών και την περαιτέρω αναβάθμιση του ιπποδρομίου Πλατέος.
Ο ομογενής επιχειρηματίας επισκέφθηκε το Πλατύ και ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας στις νέες εγκαταστάσεις του ιπποδρομίου Πλατέος, που αποπερατώθηκαν πρόσφατα, κατόπιν ένταξης σχετικού έργου, με ενέργειες του Δήμου Καλαμάτας, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007 – 2013» και στην προσέγγιση LEADER, με προϋπολογισμό 128.000 ευρώ με το ΦΠΑ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μαντζής, σε νεαρή ηλικία, διέθετε άλογο, ίππευε ο ίδιος και διεκρίνετο σε ιπποδρομίες στο Πλατύ.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Μαντζή και για τη νέα του προσφορά προς το γενέθλιο τόπο του.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ