ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ Ο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ»……;;;;;;

ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΝΑ  ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ  …!!!
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ………

ΑΛΛΑ .:

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  …!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ  ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ  …!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΕ ΕΓΓΡΑΦΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  …!!!!

ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΜΕΛΛΟΝ  …!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

 ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ .:

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ»…..!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ……!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ……;;;;;;

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ  …….;;;;

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ  ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ   ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ   ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ  ΤΡΟΦΙΜΑ ……!!!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ …..!!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΙΔΙ ..!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ..!!!!!!


 ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ