ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) ΧΡΟΝΙΑ ΑΟΚΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.…!!!!!


Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Κ. Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ……!!!!!!

ΘΕΙΟΤΑΤΕ,
ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ…..!!!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ…..!!!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟ –ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ AMEN.GR ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ