ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ …!!!


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ..!!!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..!!!!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ  ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  ΜΑΣ  ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΚΟΥ ΚΑΝΤΡΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ …!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΩΣ ΗΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ......!!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ .........!!!!!
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ .....!!!!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ......!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ …..!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ  ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.......

ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΡΟΜΑ (ΑΝΘΙΓΓΑΝΩΝ ) ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.....!!!!!
ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ  …..!!!!!
ΕΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ  «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ» ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΔΡΑΣ ......!!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ …!!!!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ME  ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ …!!!!!
ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΛΕΙΚΑ...........!!!!!!

ΓΙΑΤΙ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΠΟΙΩΝ............

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ……………………!!!!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ