ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ..!! (ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ….!!!)


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ, ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ...ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ "Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΙΔΗΡΟΠΟΡΤΑ" ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ...!!!
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ...!!!


ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ
 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  . ΚΑΡΒΕΛΑΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ "Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΙΔΗΡΟΠΟΡΤΑ"

 ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 . ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ , ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΒΕΛΙΩΤΗ  ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΑΡΑΝΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΩ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΡΘΕΝΙΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΚ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΔΗ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΙΣΣΑΡΗ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΕΞ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ SUPER ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ….!!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ