ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ 282 Μ/Κ ΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα πραγματοποιήθηκε απόψε στο στρατόπεδο Κ. Παλαιολόγου στον Λινοπότι, ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Αγίου Σεβαστιανού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο εορτάζων δημοτικός σύμβουλος Υπ. Πολ. Προστασίας Σεβαστιανός Μαραγκός, ο Πρόεδρος Ασφενδιού Σ. Μαλιλής, ο Τοπικός σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, Διοικητές και στελέχη της 80 ΑΔΤΕ και αρκετοί προσκυνητές παρά το τσουχτερό κρύο για όσους έμειναν εκτός του ΙΝ.
O Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε  στο μαρτύριο του Αγίου Σεβαστιανό τόνισε ότι παρότι ήταν συγκλητικός και στρατηγός δεν δίστασε να απαρνηθεί τα αξιώματα του και να υπερασπιστεί την Αλήθεια και την πίστη του.
Συμπλήρωσε δε ότι παρά τα βέλη που του πέταξαν και επέζησε δεν κατάφεραν να τον θανατώσουν ούτε με τα κατοπινά φριχτά μαρτύρια, παρά μόνο πρόσκαιρα από αυτή εδώ τη ζωή, όμως ο Άγιος Σεβαστιανός βρίσκεται και περπατά απόψε ανάμεσά μας κι ας μην τον βλέπουμε».
Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο και τον Διοικητή της μονάδος για την φιλοξενία και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όσους εορτάζουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ :

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ