" ΑΝΕΤΕΙΛΑΣ ΧΡΙΣΤΕ....",

ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ……!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ …!!!!!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ – ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΙΑΧΟ ……!!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΔΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ :

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΣΙΛΙΚΑΣ:

Η ΜΟΥΣΙΚΗ.......
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ, 'ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ", ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ! ΟΜΩΣ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ,18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00,ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α'ΚΑΠΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ, ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ "ΧΟΡΕΥΜΑ" ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ι.Μ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ..
" Α Ν Ε Τ Ε Ι Λ Α Σ Χ Ρ Ι Σ Τ Ε....", Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ,ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ.
ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΙ' ΑΛΛΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ, ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΣΙΑΧΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΛΙΚΑ.

ΘΑ ΧΑΡΩ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ