ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....!!!!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....!!!!

Η χθεσινή ημέρα ήταν πραγματικά ένας σταθμός στην ζωή μας και ιδιαίτερα για την Μαριάννα που μετά από κόπους και αγώνα είδε να πραγματοποιούνται τα όνειρά της και να επιβραβεύονται με ένα πτυχίο και ένα «άριστα»….!!!!
Βέβαια ήταν και μια σημαντική στιγμή για εμάς, αφού δυο χρόνια έρωτα έγιναν απόφαση ζωής και δημιουργίας μέσα από την συνένωση μας για να δημιουργήσουμε και την οικογένειά μας….!!!!
Οι ευχές σας σε όλους τους τομείς με την αστείρευτη αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια που έμπρακτα βοηθήσατε την Μαριάννα να σπουδάσει και εμένα να αυτοδημιουργηθώ…μας καταστούν δέσμιους και υπόχρεους για την αγάπη που τόσο έμπρακτα μας προσφέρατε….!!!!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και με όλη την δύναμη της ψυχής μας.…!!!!
Πρώτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε ευγνώμονα τον Τριαδικό Θεό της έμπρακτης αγάπης, την Παναγία την Βουλκανιώτισσα την μητέρα του φωτός και τον Άγιο Σεβαστιανό που είναι έφορος και προστάτης μας....!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας, τα αδέρφια μας και τους αγαπητούς φίλους μας που βρέθηκαν μαζί μας στην προσωπική μας χαρά….!!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που με τις ευχές σας και τα εκφραζόμενα συναισθήματά σας μας εκφράσατε την χαρά σας….!!!!

Σας ευχαριστούμε……!!!!!!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση,


Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος & Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ