ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 1821 ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ .. …!!!!


ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ …. …!!!!


Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ   ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΟΔΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΑΛΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ …!!!!!
ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ …!!!!!!
ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ …….!!!!!!!!!!!!

Mε την παρουσία των αρχών του Νομού και του συνόλου των μελών του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Βέργας, κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου. O Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Αφάλης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
 Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της απόφασης των παιδιών της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου ότι διαθέτουν ένα ποσό από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα για το σπίτι του ήρωα της Επανάστασης του 1821 ΝΙΚΗΤΑΡΑ και προκάλεσε τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση όλων.
Για την εθελοντική προσφορά τους στην εκμάθηση μουσικής και συγχρόνως στα μαθήματα ζωής βραβεύτηκαν με μετάλλιο ο Νικόλαος Πράσινος, η Πόπη Βαζαίου και η μαθήτρια Σταυρούλα Πράσινου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλιφέρη, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Ηλίας Γυφτέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικ. Μπασακίδης, Ι. Αδαμόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης, Ι. Φαββατάς και Στέλιος Μητσέας, οι Πρόεδροι Δημοτικών Διαμερισμάτων κ.κ. Παν. Χειλάς, Αναστασία Μπελογιάννη και Στέλιος Λιακέας, ο Πρόεδρος των Τριτέκνων Χρ. Κορομηλάς, ο καθηγητής ΑΤΕΙ κ. Επαμ. Κάρτσωνας, εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων και φίλων της Βέργας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ