ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΒΕΛΑΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΒΕΛΑΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ..!!!!

Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟΠΟΡΤΑ»
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΙΣΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ……..!!!!!!!
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …!!!!!!

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΡΒΕΛΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ….!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ……!!!!!!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ :

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου Καρβελαιων Καλαμάτας ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ της διετίας 2017-2019.Απο την ψηφοφορία εκλεγηκαν:

Α. ΙΣΣΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ πρόεδρος
Β. ΤΖΑΝΝΕ ΧΑΡΑ Αντιπρόεδρος
Γ. ΠΑΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ Γραμματέας
Δ. ΝΤΑΚΟΥΡΗ -ΜΟΥΡΓΗ ΑΝΝΑ Ταμίας
Ε. ΚΛΕΙΔΩΝΑ-ΤΖΑΝΝΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ
Η. ΤΖΑΝΝΕΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ μελη.


Το νέο Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν στην ψηφοφορία που φέτος ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ