"ΕΥΚΟΛΟΣ Η ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"

 Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΓΕΨΕ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΕΨΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ: "ΕΥΚΟΛΟΣ Η ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" Ο Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΥΚΟΛΟΣ Η ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;"

Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΑΞΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ»  ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΚ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.

ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ  ΚΑΙ ΑΟΚΝΟΣ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΑΜΑΡΓΙΑΣ .!!!


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ – ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ …!!!! 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ