ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ..!!! ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ …!!!


Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ  ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΟΚΝΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΩΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …!!!

Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ …!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ …..!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΟΙ ΔΕ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 1986 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ), ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ