ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΣΤΙΣ 23 ;ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017Ιππικοί αγώνες στις 23 Απριλίου και εγκαίνια του Δημοτικού Ιππικού Κέντρου Πλατέος.

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθούν στο Πλατύ οι καθιερωμένοι ιππικοί αγώνες, αμέσως μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Επίσης, θα τελεσθούν τα εγκαίνια του Δημοτικού Ιππικού Κέντρου Πλατέος.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες για την αναβάθμιση του ιπποδρομίου στο Πλατύ πραγματοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος LEADER και ήταν προϋπολογισμού 128.000 ευρώ. Στις εργασίες περιελήφθησαν: κατασκευή χώρου διεξαγωγής του αγωνίσματος υπερπήδησης εμποδίων, κατασκευή χώρου διεξαγωγής αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας, κατασκευή περίφραξης στο σύνολο της περιμέτρου του χώρου, κατασκευή ξύλινης περίφραξης εσωτερικά για την οριοθέτηση των χώρων διεξαγωγής των αγωνισμάτων, κατασκευή της κεντρικής εισόδου στο χώρο – ανατολικά - αλλά και δύο επιπλέον εισόδων στη νότια πλευρά, κατασκευή και τοποθέτηση δύο μεταλλικών κερκίδων δυναμικότητας 90 θέσεων περίπου έκαστη.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ