ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΔΩ ….!!!!!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ....!!!!!

ΠΡΈΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.....!!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ .....!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ...!!!!
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.......!!!!!
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΨΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΑΘΗ ΓΗΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ….....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ  ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΆΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ.....!!!
ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.....!!!!
ΕΛΕΟΣ  ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ..!!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ …..!!!!!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ