ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ........;;;;;

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΗ......!!!

ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.....!!!

Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ...!!!
ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟ.....!!!!

ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΌ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ....!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ  ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ...!!!!

ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.....!!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ….!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ  ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.......!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ..... '!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΘΛΙΑ........  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ......!!!!

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ.......;;;;


ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ......!!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ