«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ»Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ …!!!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ…!!!Η Καλλιτέχνις:

Η ΚικιΘ. είναι μια γυναίκα με πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα, ανάμεσα στα οποία και η ζωγραφική.

Γεννήθηκε – καιρό πριν – σε ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας το Αριστοδήμειο. 
H Βασιλική  Θεοδωρακοπούλου Ντόβελου  πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην ύπαιθρο όπου έμαθε να εκτιμά τις ομορφιές της, τις οποίες προσπαθεί να... «φυλακίσει» σε ένα κομμάτι καμβά με τα χρώματα και τα πινέλα της.

Τα έργα της τα υπογράφει με το ψευδώνυμο "ΚικιΘ." (το Θ είναι το πρώτο γράμμα του επωνύμου της).

Στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων Ευρυτανίας έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «Ελληνικά Ηλιοβασιλέματα» από 2 έως 9 Αυγούστου 2012. Τα θέματά της, που είναι παρμένα από την πανέμορφη ελληνική φύση, πραγματικά κάνουν τον επισκέπτη να ταξιδέψει νοερά στις ομορφιές της να ανηφορήσει στα ψηλά και επιβλητικά βουνά της να ηρεμήσει δίπλα σε λαμπιρίζουσες από τα χρώματα του δειλινού λίμνες να πλατσουρίσει ξυπόλητος σε δροσερά ποταμάκια που κελαρίζουν χαρούμενα διασχίζοντας καταπράσινες κοιλάδες τέλος να ξεχαστεί ώρες ολόκληρες ξαπλωμένος σε χρυσοκίτρινες αμμουδιές, αγναντεύοντας τα πέλαγα, με τη δροσερή αύρα της θάλασσας να του χαϊδεύει το πρόσωπο.........!!!!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για σχόλια ή οτιδήποτε άλλο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ