ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …..!!!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΕΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ..!!!
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ ….;;;;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ  ..!!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ….;;;;;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ» ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ….;;;;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 4.712,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»  ….;;;;
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΛΑΤΕΟΣ ….;;;;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ …..;;;;;;


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ….!!!!! 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ