ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ …!!!
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ..!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ,  ΑΡΙΘΜ. 18/2017 ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑΣ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..!!!
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΠΟΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΓΩΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ …!!!!!
 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ …!!!


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ……..!!! 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ