ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ …!!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ …..!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ  ΑΝΤΙΘΕΤΑ  ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ  «The model shop & paintball park»  ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣ …!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕ  ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ  ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ …!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ  ΜΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ…!!!!  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ  …!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  «The model shop & paintball park» ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ :Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ