ΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ..!!!!Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ »

ΑΚΟΛΟYΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:


«ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/7/2017 ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ»Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ..!!!


ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ …!!!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ