ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ …!!!!!

 ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ  ΛΕΝΕ :

«Συγκινητική ἡ ἀνταπόκριση τῶν συγχωριανῶν μας στό κάλεσμα τοῦ πολιτιστικοῦ συλλόγου»

ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ  ΜΟΝΟ ΟΙ 30 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΛΑΔΙΟΥ» ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΟΡΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΙΧΕ .. ….;;;;;;
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 420 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ …;;;;
ΜΑΛΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ (ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ  ΕΝΑ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ …!!!!)…….;;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ  ΟΠΩΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ…...!!!!!
ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΛΥΠΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ  ΘΕΛΗΜΕΝΑ …;;;;;;
 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  … ..!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ  ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΛΛΗ  ..!!!!!!
ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΤΙΣ ΥΒΡΗΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ  ΜΕ  ΑΓΩΝΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ  …….!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ  ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ  ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ  ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΓΕΛΙΟ …!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ …!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ……..!!!!!! 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ