ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΡΑΝΟΥΛΗ …!!!


ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΗΜ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΙΦΥΚΟ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ….!!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ…!!!!
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ALL TIME CLASSIC ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΟΙ ΣΤΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΛΗΒΑ – MISS WORLD, ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΔΑΡΡΑ – MISS EUROPE ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ – MISS GLOBE ΟΝΤΑΣ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.
ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ BRAND ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ “CHIP & CHIC” ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2017 …!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΔΑΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ:


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ