ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ …!!!Με αυξημένο ενδιαφέρον και μεγάλη αγωνία πραγματοποιήθηκαν χθες η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου συνέρρευσαν δεκάδες αντιπρόσωποι και μέλη των τοπικών ομάδων.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης, έχοντας στο πλευρό του τα μέλη του ΔΣ, Νίκο Ρούτση και Άγγελο Γεωργόπουλο, έκαναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, με το δεύτερο κομμάτι να προκαλεί κάποιους προβληματισμούς, όσον αφορά ένα δάνειο από την ΕΠΟ ύψους 200.000 ευρώ από το 2004, για το οποίο δεν έχει γίνει κάποια κάλυψη. Ο κ. Οικονομίδης απάντησε ότι είχε ζητηθεί από την Ομοσπονδία να γίνεται παρακράτηση από τις χρηματοδοτήσεις, κάτι που δεν έχει γίνει, ενώ πέρυσι ζητήθηκε γραπτώς ενημέρωση, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια απάντηση.
Κάποιες μικρές εντάσεις δεν χάλασαν το θετικό κλίμα της συνέλευσης, η οποία έκλεισε με σύντομες παρεμβάσεις από υποψηφίους όπως ο Τάκης Βασιλόπουλος, ο Γιώργος Ψυχογιάννης, ο Μανώλης Κατρής, καθώς και του προέδρου του Χανδριναϊκού, Απόστολου Ζωντανού.
Ακολούθησαν οι εκλογές, παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου Μαρίας Κωνσταντοπούλου.
Οι χθεσινές εκλογές είναι οι πρώτες που ήταν χωρίς προγνωστικά, μετά από μια μακρά «μονοκρατορία» του Αριστείδη Σταθόπουλου στην προεδρεία, που έληξε άδοξα με την αναγκαστική παραίτησή του και την αντικατάστασή του από τον Λεωνίδα Οικονομίδη την τελευταία διετία.
Αποδείχθηκαν …σούπερ ντέρμπι, ξεπερνώντας και το πιο ευφάνταστο σενάριο, καθώς οι δύο πλευρές που διεκδικούσαν την ηγεσία, αναδείχθηκαν ισόπαλες εκλέγοντας από 5 προσκείμενους υποψηφίους η κάθε μια, ενώ στην 11η εκλόγιμη θέση αναδείχθηκε 3πλή ισοψηφία!
Πιο συγκεκριμένα με 28 σταυρούς ισοψήφησαν οι Μανώλης Κατρής, Γιώργος Ψυχογιάννης-Ψυρογιάννης που πρόσκεινται στον Τάκη Βασιλόπουλο (ο οποίος και πλειοψήφησε με 38 προτιμήσεις) και ο Τάκης Καλκαβούρας που είναι με την ομάδα που αποτελείται κυρίως από μέλη του απερχόμενου ΔΣ. Παρ’ ότι στατιστικά η πλευρά Βασιλόπουλου είχε περισσότερες πιθανότητες η κλήρωση που ακολούθησε ανέδειξε τυχερό τον πρόεδρο του Τέλου Άγρα.
Από την ίδια «παράταξη» εκλέγονται οι Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Κώστας Μπούνας με 32 ψήφους, Βασίλης Σπηλιώτης και Νίκος Ρούτσης με 31 και Άγγελος Γεωργόπουλος με 29.
Από την άλλη πλευρά την 5άδα θα συμπληρώσουν οι Βασίλης Φωτεινάκης με 37, Παναγιώτης Νινιός 33, Σάκης Γεωργιόπουλος, Γιώργος Χουλιάρας 32 ψήφους.
Το θρίλερ ωστόσο συνεχίστηκε με την εξέταση των ενστάσεων που κατέθεσαν οι Κατρής και Ψυχογιάννης, οι οποίες πάντως απορρίφθηκαν με ψήφους 2-1, ουσιαστικά με αυτήν της δικαστικής αντιπροσώπου κας Κωνσταντοπούλου, καθώς οι άλλοι δύο ήταν εκπρόσωποι των δύο πλευρών.    Ωστόσο, η «παράταξη» Βασιλόπουλου θα εξαντλήσει τα νόμιμα μέσα σε μια προσπάθεια να δικαιωθεί.
Οι υπόλοιπο ψήφοι για τακτικό ΔΣ κατανεμήθηκαν ως εξής: Ι. Μανωλόπουλος 27, Ν. Λιόγας 26, Γ. Χριστόπουλος 26, Ψαλλίδας 26-Β. Φωτεινάκης 37, Π.  Νινιός 33  Κορομηλάς 26, Γαϊτάνης 26, Α. Διονυσόπουλος 26, Μπιστικέας 16.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ