ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ …… Εδώ σε δύο διαδοχικές φωτογραφίες βλέπουμε την εξέλιξη της απόλυτα επιτυχούς ασκήσεως βιαίας Διαβάσεως υδάτινου κωλύματος του «πανίσχυρου» τουρκικού στρατού όπου στην μια χρειάζεται ρυμούλκηση για να ξεκολλήσει το άρμα κ στην άλλη γίνεται διάσωση πληρώματος γιατί  πνίγονται ……!!!
Τα τουρκικά ρεζιλίκια που παρουσιάστηκαν ως τρομερή άσκηση στον Έβρο! Και τι δεν ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες από όσους καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας
Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή! Ο τρόμος αυτές τις ημέρες πουλάει! Μια τουρκική άσκηση σε λίμνη έγινε στον ελληνικό Τύπο τουρκική υπερπαραγωγή με βίαια διάβαση ποταμού στον Έβρο!
Καταρχήν όπως από την πρώτη στιγμή γράψαμε, η άσκηση γινόταν πολύ μακριά από τα ελληνικά σύνορα, και πολύ πιο κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.  Επίσης καμία σχέση με τον Έβρο, αφού έγινε σε λίμνη!
Ωστόσο ακόμα κι αν "βάφτιζαν" την διάβαση υδάτινου κωλύματος ως διάβαση του ποταμού Έβρου (δεν έχουμε κάποια ένδειξη ότι το έκαναν), θα έπρεπε να το σκεφτούν πολύ σοβαρά για την απόδοσή τους, καθώς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ορισμένα από τα οχήματα έμειναν μέσα στη λίμνη και τα πληρώματα βγήκαν με τη βοήθεια φουσκωτών.
Κάθε χρόνο πάντως η άσκηση επαναλαμβάνεται στο ίδιο σημείο με τη συμμετοχή μάλιστα 3-4 LEO, και κάθε χρόνο κάποιο μένει στον πάτο της λίμνης!
Το πρόβλημα όμως είναι μεγαλύτερο στην Ελλάδα. όπου τα Μέσα Ενημέρωσης έκαναν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά προκειμένου να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Ακόμα και μεγάλα μέσα ενημέρωσης αναδημοσίευσαν την είδηση ως τουρκική πρόκληση, χωρίς να μπουν στον κόπο να τη διασταυρώσουν.
Το μεγαλύτερο γέλιο βέβαια, είναι οι μεταφράσεις από τα τουρκικά στα ελληνικά μέσω google translate..

ΥΓ. Σενάριο ασκήσεως με λάθος εκτίμηση κωλύματος δεν υφίσταται ούτε διάσωση πληρώματος στην φάση της εφόδου.
 Αυτό για όσους σπεύσουν να τα εντάξουν στο σενάριο από φόβο μην βγουν άχρηστοι οι λατρεμένοι τους γείτονες..!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ