ΑΛΕΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΗΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ …!!!!ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …!!!!!

“ΘΥΜΑ” ΤΟΥ …ΚΕΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Παραλίγο να χρειαστεί…δικηγόρο σήμερα ο παρουσιαστής και του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού Χρήστος Φερεντίνος!

Αρχικά κάτι πιτσιρικάδες του έριξαν αφρό και το προσπέρασε με χιούμορ, στη συνέχεια ένα γκρουπ τον αλεύρωσε αρκετά, ξεπερνώντας και το όριο της πλάκας και “φόρτωσε” κανονικά, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τους δράστες “μ…α…λ…”!
Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε με μπύρα (!)
τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του … ανταπέδωσε με σερπαντίνες!
Όμως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε “φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα“, αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!
Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος…

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης!
Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον “έφτιαξε” προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”!
Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ