ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΥΡΑ …!!!Μια ληστεία που έγινε προχθές Πέμπτη στις 06:00 μ.μ  σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης από δύο Ρομά είχε ως αποτέλεσμα την άγρια καταδίωξή τους από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, καθώς περίοικοι συγκράτησαν τον αριθμό των πινακίδων των αυτοκινήτων τους.
Το ένα από τα δύο οχήματα ήταν κλεμμένο και ο οδηγός του το εγκατέλειψε


Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ
Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για το συμβάν, άρχισε τότε το ανθρωποκυνηγητό καθώς ο ένας εκ των δύο προσπάθησε να διαφύγει προς το Πλατύ και ο άλλος κατευθύνθηκε προς Βαλύρα όπου του είχαν στήσει καρτέρι τέσσερα περιπολικά της Αστυνομίας τα οποία είχαν περικυκλώσει την περιοχή και όταν οι δράστες αρνήθηκαν να σταματήσουν, ένα από τα δύο οχήματα των κακοποιών έπεσε με ταχύτητα επάνω σε περιπολικό το οποίο οι αστυνομικοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν σαν ανάχωμα. Τότε βγήκαν τα όπλα και διαδραματίστηκαν σκηνές Φαρ Γουέστ. Μετά από πολύωρη καταδίωξη και απανωτούς πυροβολισμούς το όχημα του Ρομα ακινητοποιήθηκε και... αλλά δεν έχουμε ακόμα πληροφόρηση  αν συνελήφθη ή κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην όλη προσπάθεια της καταδίωξης έλαβαν μέρος και οι Ρομά που διαμένουν στη Βαλύρα, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και ξύλα κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ ΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΒΑΛΥΡΑ ΤΗΣ  ΙΘΩΜΗΣ »


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ