ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…!!!!!Στην περιοχή βρίσκεται δύτης για την ανάσυρση της σορού του άτυχου αρχιμανδρίτη - Από χθες ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες στην περιοχή - Σήμερα σηκώθηκε και ελικόπτερο - Εκφράζονταν φόβοι ότι το αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί από την κακοκαιρία - Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τον αρχιμανδρίτη
Τραγικό φινάλε είχε η εξαφάνιση του 63χρονου… Σύμφωνα με το flynews, νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος από τη Μάνη, που αγνοούταν από το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο χρώματος γκρι σκούρο, με τον αρχιμανδρίτη άντρα μέσα σε αυτό, στην περιοχή Καμάρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύτης στο σημείο για την ανάσυρση της σορού.
Οι έρευνες για τον αρχιμανδρίτη ήταν από χθες σε εξέλιξη, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του…

Eφυγε χθες το απόγευμα με ένα μικρό αυτοκίνητο και μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Το τελευταίο σήμα του κινητού του, ήταν στις 7.20 χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κότρωνα. Εκεί, επικεντρώθηκαν και οι έρευνες…

Το απόγευμα, έγινε γνωστό, ότι ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός και ολόκληρη η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος, καθώς ο 63χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα είχε δώσει την πατρική του περιουσία προκειμένου να φτιαχτεί ένα σπίτι για «Το χαμόγελο του παιδιού».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ