ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ…!!!Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας πλησιάζουν, με τις ισορροπίες σε κάποιες περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα λεπτές, δεδομένου ότι η επιλογή του χρόνου διεξαγωγής της εν λόγω διαδικασίας εμπεριέχει κινδύνους για πιθανή πυροδότηση… εσωστρεφών καταστάσεων. Και μπορεί η… μπάλα στη Μεσσηνία να διατηρείται χαμηλά, ωστόσο όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ήδη σε κάποιες περιπτώσεις και στη Μεσσηνία μιλούν για σχηματισμό δύο μπλοκ.
 
Κατά τ’ άλλα και με εξαίρεση τη Δυτική Μάνη  που όχι μόνο δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον αλλά η τοπική οργάνωση οδεύει προς «λουκέτο», τα μέλη του κόμματος που θα διεκδικήσουν την προεδρία στη ΝΟΔΕ και στις ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού είναι:

Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας οι Νατάσσα Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Τζαβάρας. Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της ΝΔ οι Άντζελα Σκλήκα και Μαίρη Τσίχλη.
Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσσήνης οι Νίκος Φύκιρης και Πέτρος Σκιαδάς.
Μονές είναι οι υποψηφιότητες για τις υπόλοιπες τοπικές οργανώσεις και πιο συγκεκριμένα, στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας ο Γιώργος Φωτεινός,
στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύλου ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Οιχαλίας ο Λεωνίδας Φίλος.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ