ΟΤΑΝ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ …!!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).


ΔΕΝ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΥΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ HΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΑ …!!!!

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ  ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΝ  ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ …!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠO ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ  …!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ …!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ …!!!!!! 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ