ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ …!!!!ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΑΙΤ AMEN.GR ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ  ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ AMEN.GR ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ.
ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΠΥΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ AMEN.GR . Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ) ΝΑ «ΤΡΕΞΕΙ» ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AMEN.GR ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΜΕΝ.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


:ΤΟ AMEN.GR ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ COOKIES. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ COOKIES ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΝΕΡΓΑ."Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ