ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 192η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΛΑΔΗ (ΠΑΥΛΟΜΠΕΗ).

ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 192 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ….!!!! 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 1826 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΒΕΡΓΑ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ – ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΚΥΡΙΩΣ – ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ.

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ  ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΕΡΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΟΚΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΟ  ΚΛΑΔΗ Η ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΥΛΟΜΠΕΗ …!!!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ  …!!!!

 ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΜΠΕΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ…!!!!!

 ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ …!!!!

 ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΘ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ…!!!!

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ …!!!

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..!!!!!

Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ…!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΜΠΕΗ…!!!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ