ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ALPA BANK ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕ ΛΕΙΑ 2700 ΕΥΡΩ....!!


Ληστεία έγινε σήμερα, στις 09.38 το πρωί, στην Alpa Bank στη Μεσσήνη. Ένας νεαρός άνδρας, γύρω στα 30, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, με καπελάκι, γυαλιά ηλίου και μούσια, προσποιούμενος τον πελάτη της Τράπεζας εισήλθε στο υποκατάστημα της Alpha Bank.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαλε κάτι χαρτιά από την τσάντα του και ισχυριζόταν ότι είχε πάρει κάποιο δάνειο, στη συνέχεια δήλωνε ότι έχει κάνει φόνο και διάφορα άλλα που δεν είχαν συνάφεια μεταξύ τους και δεν έβγαζαν νόημα.

Οι κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας έχουν καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος μπήκε ατάραχος στο υποκατάστημα, χωρίς τίποτα να προδίδει τις αρχικές του προθέσεις και προσποιούμενος τον πελάτη πλησίασε στο ταμείο της Τράπεζας. Με την απειλή όπλου απαίτησε από τον ταμία τα χρήματα που είχε εκείνη την ώρα στο ταμείο του, τα οποία κατ’ εκτίμηση ήταν2.700 ευρώ, τα πήρε και διέφυγε πεζός.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τού ληστή.

Από την Αστυνομία εξετάζεται καρέ καρέ το βίντεο της τράπεζας όπου έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του δράστη. Από τις πρώτες εικόνες και μαρτυρίες που έχουν οι αστυνομικοί είναι ότι ίσως πρόκειται για άτομο διαταραγμένο, με ψυχολογικά προβλήματα, καθώς από τα λεγόμενά του δεν έβγαινε κανένα νόημα. Από τις μαρτυρίες όσων ήταν μέσα στην Τράπεζα την ώρα της ληστείας, προκύπτει ότι ο δράστης έφερε ένα μικρό όπλο, που πιθανόν να ήταν και ρέπλικα, δεν έχει ωστόσο ξεκαθαριστεί ακόμα αυτό, καθώς τα πάντα είναι υπό διερεύνηση.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ