ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Συγκίνηση προκάλεσε το άκουσμα του θανάτου μιας 37χρονης γυναίκας αιφνίδια σήμερα στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ στην Καλαμάτα.

Η γυναίκα έπεσε να κοιμηθεί τη νύχτα και σήμερα το πρωί δεν ξύπνησε. Ο σύζυγός της δεν κατάλαβε τίποτα ανησυχητικό να συμβαίνει, αλλά όταν ξύπνησε και την βρήκε να κοιμάται ακόμα, προσπάθησε να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι κάτι κακό συμβαίνει και η γυναίκα του δεν αναπνέει.

Αμέσως τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, που όμως απέκλεισε γρήγορα το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάποια επίθεση ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στην νεκρή γυναίκα και έτσι πλέον τις απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική έκθεση θανάτου της, αφού διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Τραγικό τέλος είχε ένας νεαρός εργαζόμενος σε παραλιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε στο ξενοδοχείο, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός.

Ο 34χρονος Γ. Μπ. ελαιοχρωματιστής, μέλος συνεργείου ανακαίνισης αισθάνθηκε το μεσημέρι αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 34χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ