ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΜΕ «ΓΑΛΑΖΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ – ΚΟΥΣ…..!!!!!          Εξαιρετικό πολιτικό και αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον σε «σύναξη» σε ταβέρνα στο Αριοχώρι. Με οικοδεσπότη τον Γ. Φάββα και με αφορμή την εορτή της συζύγου του… μπήκε ένα γουρουνάκι στον φούρνο και μαζί με αυτοδιοικητικούς -κυρίως- η βραδιά ήταν… απολαυστική και με πολύ πολιτικό κους – κους.

Στο τραπέζι πέραν του Γιώργου Φάββα, ήταν προσκεκλημένοι οι Παναγιώτης Νίκας, Νατάσσα Κυριακοπούλου, Στέλιος Στασινόπουλος, Μαρία Οικονομάκου, Θανάσης Βασιλόπουλος, Ανδρέας Καραγιάννης, Τάσος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Λύρας, Γιάννης Αδαμόπουλος κ.ά., με τη συζήτηση όπως ήταν φυσικό να περιστρέφεται στα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής και αυτοδιοικητικής επικαιρότητας, αλλά και σε… εκτιμήσεις για το επόμενο διάστημα.

Όπως μάθαμε πάντως, τη συζήτηση λίγο έως πολύ μονοπώλησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, ούτε σε τοπικό, ούτε σε περιφερειακό, ούτε σε κεντρικό επίπεδο… Κι όλα αυτά ανάμεσα σε πολλούς Σαμαρικούς, δείχνοντας ότι ξέρει να διατηρεί ισορροπίες όταν και εφόσον το επιθυμεί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το κλίμα ανάμεσα στα γαλάζια στελέχη δείχνει να είναι εξαιρετικό.

ΠΗΓΗ: https://kostashow.com

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ