ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΣΑΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ …!!!!     ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ 14 ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΣΩΝΗ


14 αιρετοί του Δήμου Μεσσήνης με κοινή δήλωσή τους προσχωρούν στην παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη. Μάλιστα, ο Δήμαρχος σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή στήριξης στο πρόσωπό του των 14 αυτοδιοικητικών που προέρχονται από την Αντιπολίτευση.

Την επιστολή προσχώρησης υπογράφουν οι εξής 14 αιρετοί:

Από την παράταξη Αναστασόπουλου:
1.   Δ. Τριανταγυλλόπουλος (πρ. Τ.Κ. Χράνων),
2.   Γ. Τσικρικάς (πρ. Τ.Κ. Αχλαδοχωρίου),
3.   Στ. Μαντζούκας (πρ. Τ.Κ. Δροσιάς),
4.   Δ. Κλεφτόγιαννης (πρ. Τ.Κ Ζερμπισίων),
5.   Π. Καλογερόπουλος (πρ. Τ.Κ. Λάμπαινας),
6.   Κ. Ανδριανόπουλος (πρ. Τ.Κ. Ανδριανής),
7.   Στ. Μπρατσιάκος (τοπ. Σύμβουλος Στρεφίου)
8.   Π. Ξαρχάκος (τοπ. Σύμβουλο Πεταλιδίου).

Από την παράταξη Σαμπαζιώτη:
1.   Γ. Γρουσουζάκος (νυν Δημοτικός Σύμβουλος),
2.   Π. Μπίτζας (πρ. Τ.Κ. Λυκίσσας),
3.   Π. Καρανικολόπουλος (πρ. Τ.Κ. Καστανίων),
4.   Π. Θεριός (πρ. Τ.Κ. Πεταλιδίου),
5.   Θ. Σκορδάκης (πρ. Τ.Κ. Καλοχωρίου)
6.   Αλ. Διονυσόπουλος (πρ. Τ.Κ. Καρποφόρας).

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης,  σχολιάζοντας την κίνηση υποστήριξης των 14 αιρετών στο πρόσωπό του, δήλωσε πως είναι ξεκάθαρο ότι “αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται το έργο του Δήμου Μεσσήνης και μάλιστα από στελέχη που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην αντιπολίτευση”. Η κίνηση αυτή υποστήριξης στο πρόσωπό του εκ μέρους των 14 αιρετών είναι αποτέλεσμα “της άριστης συνεργασίας που έχει η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης με τους αιρετούς, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι στην πλειονότητά τους πρόεδροι κοινοτήτων”.
Η κίνηση αυτή των 14 της Αντιπολίτευσης έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποδεικνύει τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλει τόσο ο δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του, προκειμένου να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και να παράγουν έργο για τον Δήμο Μεσσήνης, επιλύοντας ταυτόχρονα τα όποια προβλήματα.

“Ήμουν, είμαι και θα είμαι Δήμαρχος όλης της Μεσσήνης, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς. Συνεχίζουμε το έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται όσο δυναμώνουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ…….

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε κίνημα υποστήριξής του και στήριξης του έργου που επιτελείται από τη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, που θα έχει και συνέχεια, καθώς αναμένονται και άλλοι αιρετοί αλλά και στελέχη το επόμενο διάστημα να προσχωρήσουν στην παράταξή του.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ