ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ…!!!Η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας ολοκληρώθηκε με την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ψηφοφορία. Επί συνόλου 300 βουλευτών 153 ψήφισαν κατά και 127 υπέρ. Της ψηφοφορίας απείχε το ΚΚΕ και ορισμένοι βουλευτές ήταν απόντες, Είχαν προηγηθεί οι  ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.


Έξω από τη Βουλή λαμβάνει χώρα επεισοδιακό συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ενώ λίγο μετά τις 21.30 ξεκίνησε η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής, την οποία όπως αναμενόταν υποστήριξαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην του ΚΚΕ το οποίο αποφάσισε την Παρασκευή να αποχωρήσει από τη συζήτηση και της Χρυσής Αυγής, η οποία απεβλήθη μετά τις αθλιότητες του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και το κάλεσμά του για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.


Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή του κόμματός του Δημήτρη Καμμένο, μετά την υπερψήφιση από τον τελευταίο της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επιστολή την οποία απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής αμέσως μετά την ψηφοφορία.

«Με επιστολή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος».

Να σημειωθεί ότι την ώρα που ψήφισε ο Δ. Καμμένος κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τον χειροκρότησαν θερμά και τον επευφήμησαν.

Ο Π. Καμμένος έγραψε στο Twitter για τον διαγραφέντα, πλέον, Δημήτρη Καμμένο: «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...».

Από το Ποτάμι, δε, ο Σπύρος Δανέλλης ψήφισε «ναι», όπως ήταν η γραμμή του κόμματος, αλλά όχι για το Σκοπιανό.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ