ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ JUMBO ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (16.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 20, 23 και 26 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία.


Ειδικότερα, την Παρασκευή το απόγευμα, στην Καλαμάτα , οι τρεις νεαρές γυναίκες, εισήλθαν στο Jumbo στο Λιμάνι Καλαμάτας και αφού αφαίρεσαν από τις προθήκες διάφορα είδη ένδυσης, τα οποία έκρυψαν πάνω τους ώστε να περάσουν από το ταμείο και να φύγουν, ωστόσο οι ασφάλειες των ρούχων “χτύπησαν” στο ταμείο και αμέσως σήμανε συναργερμός στο κατάστημα. Οι υπάλληλοι ζήτησαν από τις 3 γυναίκες να παραδώσουν τα ρούχα, αυτές προέβαλαν αντίσταση, και στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος υπαλλήλων του καταστήματος επιχείρησαν να διαφύγουν και να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα ρούχα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έκλεισαν τις πόρτες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι κινήσεις των 3 γυναικών έχουν καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τις συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη ένδυσης, τα οποία στην συνέχεια αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΠΗΓΗ: messinialive.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ