10ΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!!Ο 10ος Πολιτιστικός Αύγουστος Διαβολιτσίου αφιερωμένος όπως πάντα στην μνήμη του Καπετάν-Βασίλη σαλπάρει και φέτος το καλοκαίρι με μια σειρά ποικίλλων και ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμά του που θα διαρκέσει από τις 20 Ιουλίου εως τις 18 Αυγούστου περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακή μουσική, βραδιά ποίησης, κουκλοθέατρο, καραγκιόζηδες, κλόουν, παραμύθια και βραδιά αστροπαρατήρησης έχοντας σκοπό πάντα να ικανοποιήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους, δίνοντας μια νότα αναβάθμισης και ζωντάνιας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Oι εκδηλώσεις θα γίνουν στο μικρό αγαπημένο θεατράκι του Διαβολιτσίου και οι θεατές θα απολαύσουν θέαμα, τραγούδι και φεγγαρόλουστες βραδιές …που θα μείνουν αξέχαστες.

Η Οργανωτική Ομάδα Εκδηλώσεων Διαβολιτσίου επιμελήθηκε το πρόγραμμα έχοντας χορηγό το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου” και με συμπαραστάτες το Δήμο Οιχαλίας, την Τ.Κ. Διαβολιτσίου και τοπικούς Συλλόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 20 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας με την κωμωδία ¨Οι Βάτραχοι¨ του Αριστοφάνη.

Σάββατο 21 Ιουλίου: Θέατρο κούκλας από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας με το έργο ¨Η φάλαινα που ήθελε να αδυνατίσει¨.

Σάββατο 28 Ιουλίου: Θέατρο Σκιών ¨Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα ¨με τον Κων/νο Δημητρακόπουλο.

Παρασκευή 3 Αυγούστου: Βραδιά Λόγου και Μουσικής …Λογοτέχνες, Μεσσηνιοι και όχι μόνο, διαβάζουν έργα τους .

Σάββατο 4 Αυγούστου: Έργα διαχρονικής Ελληνικής μουσικής από την παιδική – νεανική χορωδία του Γιώργου Σκληκα ¨HAKUNA MATATA¨.

Τετάρτη 8 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο με το έργο ¨ΒότκαΜολότοφ¨.

Παρασκευή 10 Αυγούστου: Θέατρο Σκιών ¨Τα καμώματα του Καραγκιόζη¨ με τον Φώτη Πλέσσα.

Σάββατο 11 Αυγούστου : Θεατροπαιχνιδίσματα με τον κλόουν Bούλη για τους μικρούς μας φίλους.

Παρασκευή 17 Αυγούστου : Βραδιά παραμυθιού για μικρούς και για μεγάλους με την ιστορία: ¨Ένα παραμυθι για έναν ιππότη με πολλούς δράκους και σκιές¨ από την Κατερίνα Πετρουλάκη.

Σάββατο 18 Αυγούστου: Βραδιά αστρονομίας ¨Eνα ταξίδι στα άστρα¨ με τους Κους Α.Ρεiτζόπουλο και Ι.Οικονομόπουλο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21:15Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ