Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ…!!!!15 καταγεγραμμένα περιστατικά έχει αυτή τη στιγμή το Νοσοκομείο Καλαμάτας με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μετά από κατανάλωση γουρνοπούλας από ψητοπωλείο στην Καλαμάτα.

Όλοι τους αγόρασαν και κατανάλωσαν γουρουνοπούλα την Κυριακή το βράδυ. Τη Δευτέρα το πρωί πήγαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας με αφόρητους πόνους, διάρροια και κάποιοι εξ αυτών με υψηλό πυρετό. Μεταξύ των ασθενών μια πενταμελής οικογένεια, και 2 μικρά παιδιά….!!!!

Μέχρι στιγμής έχουν πάρει εξιτήριο 7 άτομα, ενώ οι 5 πιο σοβαρά και με πυρετό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Β’ παθολογική κλινική και να υποβάλλονται στην απαραίτητη θεραπεία και σε εξετάσεις. Υπήρξαν και τρία ακόμα περιστατικά το ίδιο βράδυ από κατανάλωση γουρουνοπούλας  από άλλο όμως κατάστημα.

Όπως δήλωσαν οι παθόντες και νοσηλευόμενοι πλέον στο Νοσοκομείο, μερικές ώρες μετά την κατανάλωση του κρέατος άρχισαν να αισθάνονται δυσφορία και πόνους και έσπευσαν στο Νοσοκομείο. Ακόμη και το σκυλάκι της οικογένειας που έφαγε και αυτό, ταλαιπωρείται. Όπως μας δήλωσαν δεν σκέφτονται να προβούν σε μηνύσεις, καθώς θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να αγνοούσε ότι το κρέας ήταν αλλοιωμένο.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ