ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ 24o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ…!!!!Σας καλωσορίζουμε στην πανέμορφη μεσσηνιακή πόλη της Καλαμάτας. Για δέκα ημέρες, από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου 2018, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

 Σας καλωσορίζουμε στην πανέμορφη μεσσηνιακή πόλη της Καλαμάτας.
Για δέκα ημέρες, από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου 2018, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλους τους δημότες της πόλης και τους φιλότεχνους επισκέπτες της.

Σας περιμένουμε με χαρά να ζήσουμε μαζί μια σημαντική διοργάνωση της Τέχνης, στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. δημότες της πόλης και τους φιλότεχνους επισκέπτες της.

Σας περιμένουμε με χαρά να ζήσουμε μαζί μια σημαντική διοργάνωση της Τέχνης, στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Για δέκα ημέρες, από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου 2018, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε όλους τους δημότες της πόλης και τους φιλότεχνους επισκέπτες της. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση της Τέχνης, το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο φιλοδοξεί να συνεχίσει μία παράδοση ετών, μία παράδοση που έχει… ταυτίσει την μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τον χορό, διαφημίζοντάς την σε όλο τον κόσμο.

Ξεχωριστές παραστάσεις, πολλές παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις αλλά και σεμινάρια συνθέτουν ένα μοναδικό 10ήμερο. Επίκεντρο των εκδηλώσεων το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα παραστάσεων, το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, για τα σεμινάρια και για πληροφορίες για τα εισιτήρια  αλλά και για περισσότερες πληροφορίες για το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας  κάνοντας κλικ ΕΔΩ:

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ