Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ «ΠΛΑΤΥ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ …!!!!!!!!Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ «ΠΛΑΤΥ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ …!!!!!!!!


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ …!!!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ …. ..!!!!

ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ  ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ….!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ  ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (01/08/18) ……!!!!!!!

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ …!!!!!


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ …………………..!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ