Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…!!!Διαβάστε την  άμεση και εμπεριστατωμένη  ανακοίνωση από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού για το θέμα που έχει προκύψει με τον Τίμιο Σταυρό και τα κακόβουλα δημοσιεύματα:

Παρακολουθώντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών θέλουμε να τοποθετηθούμε και να διευκρινίσουμε πάσα αλήθεια, ώστε να σταματήσει η παραπληροφόρηση και η παραποίηση των γεγονότων, που έχει προκληθεί από διάφορες ιστοσελίδες και μπλοκ. Ο πατέρας Δημήτριος προσκλήθηκε με τον Τίμιο Σταυρό του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη, κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, ώστε να ευλογήσει το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, αλλά και οποιοδήποτε άλλο πιστό προσερχόταν από την μία άκρη της Ελλάδος μας μέχρι και την άλλη.

Όσον αφορά στα θαύματα τα οποία επιτελεί αυτός ο Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός, είναι πάμπολλα και για ακόμη μια φορά έλαμψε η χάρις του Τιμίου Σταυρού, καθώς η θαυματουργός επενέργειά του επανελήφθη.

Σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα κάποιοι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα του αγαπημένου από όλους μας Ιερέα και Πατέρα μας, του π. Δημητρίου Λουπασάκη, αλλά και του Τιμίου Σταυρού αυτού αλλά και το δικό μας. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι οι δήθεν καλοθελητές της πίστεώς μας που προσπαθούν να ενσπείρουν αμφιβολίες ως προς την Θαυματουργικότητα του Τιμίου Σταυρού αλλά και την φήμη του ΑΞΙΟΥ αυτού ιερέως που τον κρατά με πολλή πίστη και αγώνα και με πολλές προσωπικές στερήσεις στην ζωή του, για να προσφέρει αυτό το θεάρεστο έργο δεν θα πρέπει να μιλούν και να κατακρίνουν δίχως να γνωρίζουν.

Ο συγκεκριμένος Ιερέας άμισθος από την εκκλησία, προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να σταθεί στο πόνο του κάθε ανθρώπου δίχως να επιδιώκει καταξιώσεις και μετάλλια.

Είναι μόνος με δύο παιδιά και το μόνο που ζητάει συνέχεια είναι να κερδίσει τον Παράδεισο όπως λέει εκείνος. Για να γνωρίσεις πρέπει να δεις ο ίδιος και όχι να ακούσεις από άλλους που δυσφημούν χωρίς να γνωρίζουν και αυτοί. Όλο αυτό το τσουνάμι κόσμου που υπερασπίζεται τον πατέρα Δημήτριο έχει έρθει, έχει γνωρίσει και έχει ζήσει τον ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ, μαζί με τον ευλαβέστατο δούλο του πατέρα Δημήτριο, τον οποίο και επέλεξε ο Κύριός μας, ώστε να σηκώνει αυτόν τον Σταυρό και να θαυματουργεί στους ανθρώπους.

Πατέρες και αδελφοί, κυρίες και κύριοι, και όλοι οι ευλαβείς χριστιανοί αλλά και μη, σας προσκαλούμε να έρθετε να γνωρίσετε τον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο. Ο πατέρας Δημήτριος είναι ένα ιερέας που προσφέρει μόνο ΑΓΑΠΗ. Είναι ικανός να στερηθεί τα πάντα για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Ελάτε να ζητήσετε και να διαβάσετε τα θαύματα του Τιμίου Σταυρού και μετά αξιολογήστε και κρίνετε την αλήθεια. Τελειώνοντας, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας δείχνετε την τεράστια συμπαράστασή σας, που με τα συγκινητικά μηνύματά σας μας ωθείτε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμα περισσότερο, ευχαριστούμε όμως και τους ανθρώπους που μας συκοφαντούν, διότι μας βοηθούν να πάρουμε κάποιο στεφανάκι για τον Παράδεισο. Ο Θεός να τους συγχωρήσει για τα λάθη τους αλλά και εμάς για τα δικά μας.

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ο πατέρας Δημήτριος είναι η σημαία μας, είναι η κολώνα μας, είναι το στήριγμά μας είναι η καρδιά μας, είναι η ζωή μας. Είμαστε όλοι ένα και αγαπάμε τον Θεό, αλλά και αυτούς που δοξάζουν τον Θεό. Πατέρα Δημήτριε, είμαστε όλοι παρόντες. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για όλα. Αιώνια ευγνώμονες. Ζητάμε την ευχή σας!

Τα πνευματικοπαίδια σου, οι πατέρες σου και όλοι οι ευλαβείς προσκυνητές!!!


Κατά Ματθαίον (ε΄ 14-19)


Οὕτω λαμψάτω τὸ φῶς ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὅπως ἴδωσιν ὑμῶν τὰ καλὰ ἔργα καὶ δοξάσωσι τὸν πατέρα ὑμῶν τὸν ἐν τοῖς οὐρανοῖς.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ