ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΤΣΩΝΗΣ …!!!!
Οι εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν το τελευταίο διάστημα στα δημοτικά πράγματα της Μεσσήνης, μετά και τις κινήσεις του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη δείχνουν να είναι… αλυσιδωτές.

Τις προηγούμενες ημέρες με δήλωσή του ο Στάθης Αναστασόπουλος έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ σειρά πήρε ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο οποίος επίσης «απεμπλέκεται» από τα του Δήμου Μεσσήνης με δήλωση στην οποία αφήνει και διάφορες αιχμές για τα τεκταινόμενα στο Δήμο.


Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ

«Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκαν πρωτοφανείς πρακτικές στο Δημοτικό Συμβούλιο του τόπου μας, με τις ανεξήγητες μετακινήσεις συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων, σε διαφορετική παράταξη από αυτή με την οποία εξελέγησαν. Οι πρακτικές αυτές είναι εκτός πολιτικής ηθικής και κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας. Λυπούμαι για τη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών και αρνούμαι να νομιμοποιήσω τέτοιες μεθοδεύσεις.

Πριν από τέσσερα χρόνια, πίστεψα στις προτροπές φίλων συμπατριωτών, να θυσιάσω τη βουλευτική μου ιδιότητα και να αγωνιστώ για την πρόοδο του Δήμου Μεσσήνης.
Έθεσα υποψηφιότητα δημάρχου, με μόνη φιλοδοξία να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική αναγέννηση της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Δυστυχώς (κατά τη γνώμη μου), με την επιλογή αυτή δεν συμφώνησε η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Κατόπιν αυτού αλλά και των τελευταίων συμβάντων, αρνούμενος να συμπράξω έστω και με την παρουσία μου σε ένα δημοτικό συμβούλιο, εντός του οποίου διαμορφώνονται τέτοιου είδους καταστάσεις ,υποβάλλω την παραίτηση μου από δημοτικός σύμβουλος.

Είναι βέβαιον ότι θα συνεχίσω τον αγώνα, τον οποίον ξεκίνησα από τα νεανικά μου χρόνια, για την Μεσσηνία και τον υπέροχο λαό μας, για τις αξίες και τις ιδέες της παράταξης στην οποία ανήκω, για τη έξοδο της χώρας από την πολυδιάστατη κρίση, για μια αισιόδοξη προοπτική της Ελλάδας μας.

Είναι βέβαιον ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσέχεις Εθνικές εκλογές, για την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αξίωμα του Πρωθυπουργού, για τη δικαίωση των θυσιών του Ελληνικού λαού».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ