ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ …!!!!          ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ …!!!

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΤΟ  ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΦΩΤΙΑΣ …!!!!

 ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ  ΝΤΡΟΠΗΣ  ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ  …!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΙ ΤΣΑΜΙΚΟΙ ΧOΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ …!!!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ …!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ …!!! 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ..!!!

ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ  …!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ…...!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ