ΣΦΗΓΚΑ Ο ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …!!!!!!!

      Ο Δήμαρχος Καλαμάτας γνωρίζει καλά ότι η όλη συζήτηση για το τι θα πράξει ο ίδιος πολιτικά στο μέλλον περισσότερο κακό παρά καλό κάνει στον ίδιο και τα όποια σχέδιά του.

Μάλιστα με αφορμή και την μέτρηση που τελευταία έγινε και περιελάμβανε και τον ίδιο, ο κ. Νίκας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «το μείζον ζήτημα είναι η πορεία του Δήμου και της πόλης» κι όχι αν θα είναι κάπου υποψήφιος.

Η δήλωση Νίκα

«Οι δημοσκοπήσεις, αν είναι φερέγγυες, καταγράφουν διαθέσεις της στιγμής και, προφανώς, δεν προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα.

Όσον με αφορά, το μείζον ζήτημα είναι η πορεία του Δήμου και της πόλης και το έργο που πρέπει να παραχθεί στους πολλούς μήνες, οι οποίοι υπολείπονται μέχρι το τέλος της θητείας μας (31-12-2019).

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί το προσδοκώμενο έργο (πάνω από 15 σημαντικές παρεμβάσεις) απαιτείται άριστη θεσμική συνεργασία με την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση, αλλά και κάθε Φορέα, του οποίου είναι αναγκαία η συνέργεια.

Τέλος, το αν θα είμαι κάπου υποψήφιος ή δε θα είμαι πουθενά, δε θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι ζήτημα προτεραιότητας ή εξυπηρετεί σε κάτι».

ΠΑΝΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΑ  ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ……!!!!!

 ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΥΓΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ …..!!!!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ……..

ΠΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣΠΕΝΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ  ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ  ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ …!!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ