ΔΕΝΘΑΛΙΑΤΙΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΒΑ - ΝΕΔΟΥΣΑ..!!! ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ..!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΕΔΟΥΣΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ  ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ΔΙΤΟΜΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΡ. ΜΑΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΕΝΘΑΛΙΑΤΙΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΒΑ  - ΝΕΔΟΥΣΑ. ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ.»

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΡ. ΜΑΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

 Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ  ΚΟΙΝΟ   …!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΕ  ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ   ….


«Εντός ολίγων ημερών, κυκλοφορεί - επιτέλους - το δίτομο έργο μου που αφορά τη Νέδουσα Μεσσηνίας. Ο α' τόμος περιλαμβάνει πληροφορίες ιστορικές, αρχαιολογικές, λαογραφικές, γλωσσολογικές κ.ά. και ο β' τόμος πίνακες με πλήρη στοιχεία όσων γεννήθηκαν, βαπτίστηκαν, παντρεύτηκαν ή απεβίωσαν στο χωριό από τα τέλη του 1800 έως τις μέρες μας. Επίσης στο βιβλίο περιέχονται και όλα τα γενεαλογικά δένδρα των οικογενειών της Νέδουσας. Ένα έργο που με απασχόλησε πάνω από μία δεκαετία, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό για μένα...»ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΜΑΡΙΕ…!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ