ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ INTERNET ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ …!!!!!!Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των παρακάτω συλλόγων – φορέων:

1)  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρής Μαντίνειας «Μαντινέοι»  για διοργάνωση διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων 19 και 20 Ιουλίου για την εορτή του προφήτη Ηλία.

2) Πολιτιστικός Σύλλογος Λαιίκων για διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «5ο Παραδοσιακό σεργιάνι στα Λαίικα»

3) Πολιτιστικός Σύλλογος «Φαραί Γιαννιτσανίκων» για διοργάνωση 2ης Γιορτής του Συλλόγου

4) Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Πηγαιωτών για διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης

5) Πολιτιστικός Σύλλογος Αλωνίων για διοργάνωση της εκδήλωσης εορτασμού της Αγίας Παρασκευής

6)Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας “DANCE CHALENGE” για διοργάνωση του 1ου Ανοιχτού Διεθνή Αγώνα Αθλητικού Χορού (Kalamata Dance Cup 2018)

7)Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατέος «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για τη διοργάνωση της εορτής του Προφήτη Ηλία

8) Γ.Σ Ακρίτας 2016  για αθλητικές δράσεις

9) Σύλλογος Αθλητικού Χορού Καλαμάτας «Ξενία» για διοργάνωση φεστιβάλ παραδοσιακών χορών,

10) Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. για διοργάνωση 4ου αγώνα Motocross Ν. Ελλάδας

11)Ιερός  Ναός Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας για έργα ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης και πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ INTERNET


Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε την προσθήκη και αναβάθμιση υπηρεσιών σύνδεσης internet σε Τοπικές κοινότητες και ΚΑΠΗ του Δήμου ως εξής:

•Προσθήκη σύνδεσης internet στα τηλέφωνα των Τοπικών Κοινοτήτων Μικρομάνης, Ελαιοχωρίου και Πολιανής. Οι συνδέσεις θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των κοινοτήτων, την πρόσβαση στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και για παροχή δωρεάν ασύρματου δικτύου (WIFI) στους κοινόχρηστους χώρους.

•Αναβάθμιση των συνδέσεων internet στις Τοπικές Κοινότητες: Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Πηγών, Καρβελίου, Λαδά, Νέδουσας, Αγίου Φλώρου, Άνω και Κάτω Άμφειας και Λαιίκων.

•Προσθήκη σύνδεσης internet στα τηλέφωνα των Α’ και Β’ ΚΑΠΗ καθώς και σύνδεση στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν εσωτερικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ