ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ REX (ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 26),..!!!





“Πριν από περίπου πέντε χρόνια -λίγους μόλις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014- η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος -Ενεργοί Πολίτες” ξεκίνησε μια συλλογική προσπάθεια, προτείνοντας μια άλλη προοπτική για τον Δήμο Καλαμάτας.

Έκτοτε η παράταξή μας- μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο- συντεταγμένα και με προσήλωση στις ιδέες της και το πρόγραμμά της, με υπευθυνότητα παρουσίασε ποιοτικές και ρεαλιστικές προτάσεις με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών παρεμβαίνοντας καθοριστικά σε όλα τα ζητήματα της πόλης.
Σήμερα πλέον με την μεγάλη εμπειρία των τελευταίων ετών, εισερχόμενοι στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2019, εντείνουμε την προσπάθεια μας ώστε να υπάρξει ένας άλλος δρόμος για την Καλαμάτα.

Ένας δρόμος πιο προοδευτικός, πιο ανθρώπινος, πιο δημοκρατικός, πιο διαφανής, πιο συμμετοχικός, με περισσότερες προϋποθέσεις για ενεργή και καθοριστική παρέμβαση του δήμου στα θέματα του περιβάλλοντος, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της πολιτικής προστασίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της Νέας Γενιάς.

Με προτάσεις και έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών, που θα δώσουν ώθηση στον τουρισμό, την πρωτογενή παραγωγή και θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία στοχεύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου προς όφελος των πολιτών

Με αυτήν την πεποίθηση καλούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης σε Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26, Καλαμάτα) με κύρια θέματα την εκλογή συντονιστικών οργάνων, την επικαιροποίηση του προγράμματος, την εκλογική στρατηγική και τη διεύρυνση της παράταξης.

Επίσης, επειδή πάντα πιστεύουμε στη συνεργασία προσώπων και συλλογικοτήτων που συμμερίζονται κοινές αρχές και θέσεις και βάζουν στην άκρη την όποια κοινωνική, ιδεολογική, πολιτική ή ηλικιακή αφετηρία, καλούμε στη Γενική Συνέλευση όλους τους συνδημότες μας που θα ήθελαν να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά στις διαδικασίες μιας παράταξης που πρόσφερε στην τοπική κοινωνία και μπορεί να προσφέρει περισσότερα ως Δημοτική Αρχή.

Μανώλης Μάκαρης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Καλαμάτας

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ